-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація шпалер для стін P+S international Die Maus

29.12.2018

Дорогі покупці, сьогодні ми представляємо презентацію про один з найновіших каталогів шпалер Die Maus P+S international. Ми дуже сподіваємося, що ця презентація познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і підкаже краще рішення для Вашого інтер'єру.

Паперові шпалери Die Maus німецького виробника P + S international дозволяють стінам дихати, зберігають в кімнаті дитини здоровий мікроклімат. З цими екологічно чистими шпалерами Ви можете бути спокійні за здоров'я дитини. Барвисті шпалери з улюбленими персонажами і сюжетами будуть приваблювати дитину, створювати їй відмінний настрій. А також розвивати уяву і спонукати до творчості. Різнобарвні шпалери із буквами, цифрами в ігровій формі допоможуть малюкові вчитися. Велике значення має вибір кольору стін - гармонійні шпалери, приємні для сприйняття дитини кольори шпалер сприятливо впливають. З гарними, яскравими дитячими шпалерами Ви створите радісні і змістовні стіни. За відмінним цінами недорогі дитячі шпалери - в Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін Die Maus фабрики P+S international Die Maus

Підпишіться на наш YouTube канал і стежте за новинками шпалерного ринку.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Die Maus дивіться в нашому інтернет магазині - паперові шпалери Die Maus P+S international.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін P+S international Die Maus Новини