-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео колекції шпалер для стін Lima від GranDeco

13.01.2020

Вельмишановні клієнти, пропонуємо до Вашої уваги відеоролик про чудовий каталог шпалер для стін Lima фабрики GranDeco. Ми впевнені, що цей ролик розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Вона являє собою вінілові шпалери на флізеліновій основі, що гарантує довговічність експлуатації і якість стін після поклейки шпалер. Візерунки та кольорові поєднання перетворюють цю колекцію шпалер в справжню роботу вмілого художника. Колекція Lima - уособлення вишуканості. У ній представлені товари в одній колірній гаммес відтінками: синій, блакитний, трохи зеленого і сірого і бірюзовий кольору в різних відтінках. Такі холодні по своїй суті тони шпалер дарують умиротворення і спокій. Вони ні до чого не зобов'язують, стають символом домашньої атмосфери. Тому шпалери з колекції Ліма - це відмінне рішення для: їдальні кімнати; спальні, де Ви відпочиває після роботи; вітальні, де приємно посидіти в колі друзів.

Відео презентація шпалер для стін Lima фабрики GranDeco

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Lima дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Lima GranDeco.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін GranDeco Lima Новини