-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нова колекція шпалер Limonta Como тепер в нашому магазині

30.01.2020

Італійська фабрика по виробництву шпалер Limonta - це гармонійне поєднання вишуканості та стилю, класики і сучасності, традицій і свіжих експериментів. Всі шпалери бренду славляться: міцністю полотна; надійністю шпалер; здатністю протистояти сонячним променям - шпалери не вигорають.

Всі технічні характеристики перейняла і колекція шпалер Como, яка в той же час має і свої особливості. Колекція шпалер Limonta Como відрізняється яскравими і насиченими кольорами і цікавим візерунком, який забирає нас в спокійний перебіг життя на берегах озера Como неподалік від Мілану.

Колекція Como - це стиль і витонченість. Колекція шпалер цієї фабрики - це тонке поєднання вертикального візерунка і темних відтінків. Вертикальні смуги візуально збільшують висоту кімнати - така оптична ілюзія вигідна для господарів невеликих кімнат. Італійські шпалери добре виглядатимуть на стінах: їдальні - підкреслять витонченість внутрішнього оздоблення; передпокої, яка залишає перше враження про господаря; вітальні - світлі відтінки зроблять її затишною. Купити шпалери з цієї колекції італійського бренду - по істині удача для тих, хто цінує в інтер'єрі італійський стиль, витонченість і естетичну насолоду при погляді на оформлення стіни. Тому таке придбання для Вас стане вигідним і комфортним разом з oboi.ua.

Купити шпалери Limonta Como в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Como дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на паперовій основі Como Limonta.

Вінілові шпалери на паперовій основі Limonta Como

Oboi.ua - це колекції, весь світ шпалер для Вашого дому, максимум інформації, величезний вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Limonta Como Новини