-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Каталог Sandudd Vallila Kompassi тепер в нашому магазині

31.01.2020

Шпалери фінського бренду Vallila Kompassi - це незвичайний набір малюнків. На них зображені природні мотиви, які оточують нас у повсякденному житті, але ми і не думаємо про те, щоб перенести гіллясте дерево, занадто вже пишний квітка в свою квартиру в місті або затишний приватний будиночок на околиці.

Фабрика Sandudd пропонує своїм покупцям яскраві малюнки шпалер, насичені кольори і чіткі лінії, які стануть родзинкою вашого інтер'єру. Якщо Ви хочете відразу залучити захоплені погляди ваших гостей до внутрішнього оздоблення, то точно варто задуматися про покупку шпалер цього бренду Vallila Kompassi - нетипове оформлення стін. Серед популярних малюнків шпалер в цій колекції знаходяться такі мотиви: геометрія - симетричні смуги, ромби і кола виконуються темними фарбами на світлому фоні; квіти або квітучі пишні гілки дерев на яскравому полотні перетворюють Ваш будинок в весняний сад; прості композиції з квітами і пташками говорять про затишок і ніжності; полотно, на якому зображено старе, наполовину облізла, цегляна будівля; однотонні шпалери з яскравими відтінками: від пурпурного до бузкового. Купити шпалери в oboi.ua - значить зробити кімнату яскравіше і світліше.

Дизайни колекції шпалер для стін Vallila Kompassi виробництва Sandudd:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Vallila Kompassi дивіться в нашому інтернет магазині - паперові шпалери Vallila Kompassi Sandudd.

Паперові шпалери Sandudd Vallila Kompassi

Ознайомитеся з інтер'єрами Vallila Kompassi Sandudd

Подивитися всі інтер'єри колекції шпалер Sandudd Vallila Kompassi.


Oboi.ua - це оперативна доставка, гарантія якості, колекції, максимум інформації.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Sandudd Vallila Kompassi Новини