-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Зустрічайте шпалери для стін Eijffinger Script в нашому магазині

07.02.2020

Фабрика Eijffinger не втомлюється дивувати новими колекціями шпалер, які відрізняються нідерландської автентичністю, нестандартним дизайном і новими неповторними ідеями в оформленні приміщень.

Колекція шпалер Eijffinger Script - нові особливості в старій манері. Колекція Script підтримує загальну тенденцію своєї фірми, підкреслюючи незвичайні форми і нові поєднання в колірній палітрі або візерунку. Так ця лінійка шпалер відрізняється таким дизайном: яскраві рожеві фламінго на що виділяється тлі; великий шрифт і каліграфічні написи, які несуть свій сакральний сенс; квіти і рослини, які виділяються і стають помітними в будь-якому інтер'єрі; клубний дизайн, який відрізняється нестандартністю форм; архітектура, яка постає у вигляді начерку або ескізу. Незалежність форматів і дизайнів шпалер робить їх помітними і впізнаваними. Фабрика Eijffinger створила фірмовий стиль, який вгадується без проблем. Соковиті відтінки перетинаються зі спокійними кольорами, створюючи своєрідну атмосферу комфорту.

Флізелінова основа перетворює шпалери в надійний і якісний елемент декору, який відрізняється стійкістю до вигоряння і вологості. Тому вони прослужать вам довгий час. Купити шпалери Eijffinger Script за вигідною ціною на сайті oboi.ua.

Купити шпалери Script виробництва Eijffinger в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Script дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Script Eijffinger.

Флізелінові шпалери Eijffinger Script

Інтер'єри Script от фабрики обоев Eijffinger

Подивитися всі інтер'єри Eijffinger Script.


Oboi.ua - це зручний інтерфейс, гарантія якості, прямі поставки, найнижчі ціни.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Eijffinger Script Новини