-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нові шпалери Decoprint Onirique в нашому магазині

08.02.2020

Фабрика Decoprint створила колекцію шпалер Onirique як маленького експерименту. Так вони для основи оформлення взяли ідею зі студії ілюстрації Дрлінг Майнд. Малюнки, які використовувалися при цьому, символізують сюрреалізм. Нібито людина опадає в такий сумбурний сон, де все чарівне і незвичайне. Так, входячи в кімнату, Ви потрапляєте в іншу реальність, яка значно відрізняється від нашої дійсності.

Колекція шпалер Decoprint Onirique - загадковість і чарівництво. Саме націленість на незвичайні сюжети зробила цю лінійку шпалер на стіну такою популярною. Спокійні кольори гармоніюють з нетрадіційнімі зображеннями и візерункамі, а однотонні шпалери в схожій гамі відтінків Надаються и покупцям право на експеримент в дізайні. Різніця в елементах декору, зміна малюнку и відтінку роблять дизайн закінченім и ціліснім. Шпалери з Колекції Onirique привертають увагу Завдяк: орігінальнім сюжетні композіціям; заспокійлівім квітам, Які вікорістані в ній; поєднанню старих традіцій и СУЧАСНИХ Ідей. Купити шпалери з бельгійської Колекції Onirique нужно, если ви хочете через інтер'єр Показати свой характер і переваги в містецтві, культурі и подивимось. Кращі ціни и швидка доставка при замовленні шпалер на сайті oboi.ua.

Дизайни колекції шпалер для стін Decoprint Onirique:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Onirique дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Onirique Decoprint.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Decoprint Onirique

Колекція шпалер для стін Onirique Decoprint в інтер'єрах

Подивитися повну галерею інтер'єрів Decoprint Onirique.


Oboi.ua - це величезний вибір, оптимальний вибір, передові технології, весь світ шпалер для Вашого дому.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Decoprint Onirique Новини