-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новинка - шпалери для стін AS Creation New Walls

07.03.2020

Цінуйте ексклюзивність і незвичайний дизайн оформлення інтер'єру? Фабрика AS Creation пропонує колекцію шпалер New Walls - це оптимальні пропозиції для тих, хто любить реалістичні принти і тематику флористики в інтер'єрі. Витончені полотна дозволяють створювати розкішну і елегантну обстановку.

Шпалери для класичного дизайну заслужили визнання у всьому світі: це та якість, яка гідна похвали. Лінійка New Walls в першу чергу привертає увагу своїм оформленням: поєднання розкішних квітів і різних текстур робить колекцію такої ексклюзивної. Виробник пропонує велику кількість кольорів - від насичених до більш спокійних і помірних. Буяння фарб або різноманітність малюнків - це індивідуальний вибір кожного покупця. Універсальність. Шпалери підходять для відтінення однієї стіни в приміщенні: квіткове поле або грубуваті текстури підійдуть як не можна краще.

Колекція шпалер New Walls від німецького бренду AS Creation відрізняється: фактурною поверхнею, яка дарує віртуозну гру світла і тіні; вона має універсальні світлі і пастельні відтінки, які створюють тепло і затишок; бамбукові шпалери добре лягають на стіну і поєднуються з елементами інтер'єру.

Дизайни колекції шпалер для стін AS Creation New Walls:

Детальну інформацію про коллекції шпалер New Walls дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери New Walls AS Creation.

Флізелінові шпалери AS Creation New Walls

Шпалери New Walls AS Creation в інтер'єрах

Подивитися всі інтер'єри AS Creation New Walls.


Oboi.ua - це прямі поставки, гарантія якості, надійний сервіс, колекції.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін AS Creation New Walls Новини