-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Flavour від AS Creation тепер в нашому магазині

31.03.2020

Флізелінові шпалери з колекції Flavour від AS Creation наповнять приміщення свіжістю та красою. Широка гамма природних візерунків і натуральних відтінків цих шпалер дозволяють створювати унікальні інтер'єрні дизайни.

Особливістю колекції Flavour є шпалери з малюнком з листя, реалізовані в декількох варіантах і різних колірних рішеннях, а також однотонні шпалери на стіну в блакитних, сірих, зелених, пісочних, рожевих тонах, шпалери з імітацією штукатурки і інших поверхонь.

Колекція флізелінових шпалер Flavour прекрасно підійде для оригінального оформлення інтер'єру спальні, вітальні, передпокою, кухні, ванної, а також стін офісних приміщень або кафе. З прикладами інтер'єрів, в яких використовувалися шпалери Flavour, можна ознайомитися, подивившись фотографії на нашому сайті oboi.ua. Шпалери для стін Flavour від виробника AS Creation відрізняються відмінними споживчими властивостями: вони миються, мають гарну світлостійкість, видаляються без залишку. Вибрати і купити шпалери в Україні з чудової модної колекції Flavour ви можете в нашому інтернет-магазині oboi.ua. У нас ви знайдете красиві, сучасні, якісні шпалери на стіну за оптимальними цінами.

Купити шпалери AS Creation Flavour в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Flavour дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Flavour AS Creation.

Флізелінові шпалери AS Creation Flavour

Ознайомитеся з інтер'єрами шпалер Flavour AS Creation

Подивитися галерею інтер'єрів шпалер AS Creation Flavour.


Oboi.ua - це колекції, передові технології, новітні модні, величезний вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін AS Creation Flavour Новини