-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нова колекція шпалер BN Finesse тепер в нашому магазині

10.04.2020

Красива і сучасна колекція шпалер Finesse від компанії BN стане прекрасним інтер'єрним рішенням для вітальні, спальні, передпокою, їдальні та інших приміщень вашого будинку або квартири. Шпалери також ідеальні для офісу.

Колекція шпалер Finesse складається з чотирьох десятків варіантів дизайну та об'єднує стильні геометричні візерунки, декор з листя й однотонні текстурні полотна. Палітра шпалер витримана в приємних відтінках сірого, блакитного, бузкового, гірчичного кольорів.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Finesse від провідного голландського виробника BN характеризуються високою якістю. Це практичні, зносостійкі, стійкі до впливу світла шпалери з відмінними покривними властивостями. З такими шпалерами стіни вашої квартири або будинку заграють по-новому. Шпалери з колекції Finesse зроблять ваш інтер'єр сучасним і свіжим, немов наповненим повітрям. Вибрати відповідні вам за кольором і візерунком шпалери легко, скориставшись фільтром на сайті oboi.ua. Також представлені фотографії, завдяки яким ви можете ознайомиться з тим, як виглядають шпалери в інтер'єрі. Інтернет-магазин oboi.ua пропонує вам найкращі шпалери від провідних світових виробників за найвигіднішими цінами.

Купити шпалери Finesse BN в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Finesse дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Finesse BN.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі BN Finesse

Інтер'єри колекції шпалер BN Finesse

Подивитися повну галерею інтер'єрів BN Finesse.


Oboi.ua - це колекції, прямі поставки, весь світ шпалер для Вашого дому, найнижчі ціни.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін BN Finesse Новини