-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Зустрічайте шпалери AS Creation Decoworld 2 в нашому магазині

15.05.2020

Пориньте в своєрідний світ колекції шпалер Decoworld 2 від виробника AS Creation. Унікальні дизайни, що зображують різні дерев'яні поверхні, створюють неймовірно теплу та стильну атмосферу.

Шпалери Decoworld 2 від AS Creation прекрасно виглядатимуть в будь-якому приміщенні. У цій колекції ви знайдете шпалери для вітальні, спальні, їдальні, кухні, кабінету, бібліотеки, передпокою та інших кімнат вашого будинку. Шпалери також підійдуть для оформлення інтер'єру переговорної кімнати, залу кафе чи ресторану, холу або кімнат готелю.

Колекція шпалер для стін від Decoworld 2 від компанії AS Creation ідеальна для дизайну інтер'єру в скандинавському та рустикальном стилі, кантрі або лофт. Шпалери, достовірно імітують свіжопофарбовані або зістарені дерев'яні підлоги, стіни, перекриття, двері, паркани та перегородки є надзвичайно ефектними. Розглянути в деталях, який вони мають вигляд на стінах, ви можете на фотографіях, розміщених в каталозі сайту oboi.ua. Флізелінові шпалери з колекції Decoworld 2 від AS Creation виглядають дуже оригінально та запам'ятовуються з першого погляду. Вони практичні та недорогі, що зробить вашу покупку дуже приємною й вдалою. Купити шпалекри з колекції Decoworld 2 від AS Creation ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.

Купити флізелінові шпалери AS Creation Decoworld 2 в нашому інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Decoworld 2 дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Decoworld 2 AS Creation.

Флізелінові шпалери AS Creation Decoworld 2

Ознайомитеся з інтер'єрами шпалер Decoworld 2 AS Creation

Подивитися всі інтер'єри колекції шпалер AS Creation Decoworld 2.


Oboi.ua - це оптимальний вибір, новітні модні, зручний інтерфейс, передові технології.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін AS Creation Decoworld 2 Новини