-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нові шпалери BN Fiore в нашому магазині

05.06.2020

Квіти - невичерпне джерело натхнення для дизайнерів. Розкішні квіткові мотиви, прекрасні птахи і приголомшлива палітра - колекція шпалер Fiore від бренду BN перетворить будь-яку кімнату в райський куточок на землі.

Чудові шпалери з колекції Fiore від одного з провідних виробників настінних покриттів BN оригінальні і дуже декоративні. Якщо ви шукаєте якісні і барвисті шпалери з квітами і птахами - колекція Fiore від BN стане вашою ідеальною знахідкою.

Шпалери з колекції Fiore від торгової марки BN прикрасять стіни вашого будинку, створять ошатну, естетичну та дзвінку атмосферу, в якій буде приємно перебувати і жити. Шпалери Fiore від BN чудово будуть виглядати на стінах будь-якої кімнати. Вони відмінно впишуться в інтер'єр спальні, вітальні, кухні, передпокою, їдальні, ванної. Однотонні шпалери, що входять в цю колекцію, дозволяють відтінити красу шпалер з яскравими малюнками та збалансувати інтер'єр, надавши йому нотку елегантної стриманості. Подивитися, як красиво поєднувати шпалери колекції можна на фотографіях інтер'єрів, представлених на нашому сайті oboi.ua. Вас неодмінно порадує не тільки декоративність зовнішнього вигляду цих шпалер, але також їх висока якість і найкращі ціни в інтернет-магазині шпалер oboi.ua.

Купити шпалери Fiore виробництва BN в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Fiore дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Fiore BN.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі BN Fiore

Ознайомитеся з інтер'єрами шпалер Fiore BN

Подивитися всі інтер'єри каталогу шпалер BN Fiore.


Oboi.ua - це оптимальний вибір, зручний інтерфейс, максимум інформації, передові технології.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін BN Fiore Новини