-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новинка - німецькі шпалери Barbara Home Collection 1,06 Rasch

13.06.2020

Колекція шпалер Barbara Home Collection 1,06 створена в колаборації компанії Rasch і популярної німецької телеведучої Барбари Шенебергер. Натхненням для неї послужив улюблений будинок і мрії.

Мотиви з листям, гобеленовий декор, графічні візерунки і однотонні шпалери - естетика чудової колекції шпалер Barbara Home Collection 1,06 виробництва компанії Rasch (Німеччина) підійде для стильного оформлення вітальні, спальні, їдальні, кухні, передпокою.

 

Колекція шпалер Barbara Home Collection 1,06 від Rasch сповнена стильної енергетики, яка наповнить вашу міську квартиру або заміський котедж чудовою гармонією і затишком. Це вінілові шпалери на флізеліновій основі, які відрізняються чудовою якістю і декоративністю. Практичні і міцні німецькі шпалери з колекції Barbara Home Collection 1,06 легко клеїти на стіну, вони не вимагають особливого догляду і надовго збережуть яскравість фарб і красу візерунків. Ознайомитися з дизайнерськими прикладами інтер'єрних рішень ви можете по фотографіях, представлених на нашому сайті. Вибрати відповідні шпалери з колекції Barbara Home Collection 1,06 і купити їх за найвигіднішою ціною ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.

Купити німецькі шпалери Barbara Home Collection 1,06 виробництва Rasch в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Barbara Home Collection 1,06 дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Barbara Home Collection 1,06 Rasch.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Barbara Home Collection 1,06

Oboi.ua - це зручний інтерфейс, величезний вибір, передові технології, новітні модні.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Rasch Barbara Home Collection 1 06 Новини