-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Зустрічайте каталог шпалер Zambaiti Group (D&C) Abitat в нашому магазині

18.06.2020

Вінілові шпалери на паперовій основі з колекції Abitat від Zambaiti Group (D&C) - новий вимір в інтер'єрі з виразними текстурами, цікавими дизайнами і приємною кольоровою гамою.

У колекції Abitat від Zambaiti Group (D&C) представлені шпалери на стіну з імітацією текстильних фактур, оригінальними переплетеними орнаментами, візерунками з бамбукового листя. З цього різноманіття легко вибрати шпалери для спальні і вітальні, кухні і їдальні, передпокою і коридору.

Світлі та темні шпалери в палітрі сірих, бежевих, благородних зелених відтінків дарують відчуття гармонії, спокою та захищеності. Вони створюють атмосферу гостинного комфорту, в якій безумовно приємно перебувати. Фотографії інтер'єрів, представлені в каталозі, дають наочне уявлення про те, як виглядатимуть ці шпалери на стінах квартири або будинку. Шпалери з колекції Abitat від Zambaiti Group (D&C) вироблені на фабриці в Китаї і є зразком того, наскільки якісним може бути китайське фабричне виробництво. Це красиві, практичні, довговічні шпалери, які не потребують особливих умов поклейки і догляду. І при цьому ціна їх досить демократична. Шпалери Abitat від Zambaiti Group (D & C) стануть прекрасним вибором для ремонту вашої квартири. Купити вінілові шпалери на паперовій основі Abitat від Zambaiti Group (D & C) ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.

Дизайни колекції шпалер для стін Abitat виробництва Zambaiti Group (D&C):

Детальну інформацію про коллекції шпалер Abitat дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на паперовій основі Abitat Zambaiti Group (D&C).

Вінілові шпалери на паперовій основі Zambaiti Group (D&C) Abitat

Ознайомитеся з інтер'єрами шпалер для стін Abitat Zambaiti Group (D&C)

Подивитися повну галерею інтер'єрів Zambaiti Group (D&C) Abitat.


Oboi.ua - це величезний вибір, максимум інформації, колекції, зручний інтерфейс.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Zambaiti Group (D&C) Abitat Новини