-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нові англійські шпалери Holden Decor Midas в нашому магазині

22.06.2020

Midas - колекція шпалер від бренду Holden Decor, що включає в себе ефекти акрилового розпису і блискучих текстур. Ця сучасна колекція складається з геометричних фігур, смуг, дамасків і різноманітних текстур.

Красиві декори колекції посилюються чудовою фактурою шпалер. Ці шпалери - візуальна досконалість і тактильна насолода. Поєднання глибоко матових і чудово мерехтливих елементів, рельєфних структур і гладких вставок на поверхні шпалер справляє просто чарівне враження.

Завдяки сучасним технологіям, що використовуються виробником цих вінілових шпалер на паперовій основі, компанією Holden Decor, класичні дамаски, візерунки пейслі, мармурові дизайни, геометричні орнаменти, лінійні структури і тонкі смуги набувають об'єму і неймовірної привабливості. Зверніть увагу на красиві шпалери з розкішним металевим гратчастим дизайном з тактильним лляним фоном. Виразна палітра колекції шпалер Midas представлена темно-синім, червоним, рожевим, сірим, сизим, бежевим, кремовим, блакитним, чорним із золотом квітами. Інтер'єрні фотографії допоможуть визначитися з вибором шпалер для вашої квартири або будинку. Купити шпалери з колекції Midas від Holden Decor пропонує український інтернет-магазин шпалер oboi.ua.

Дизайни колекції шпалер для стін Midas виробництва Holden Decor:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Midas дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на паперовій основі Midas Holden Decor.

Вінілові шпалери на паперовій основі Holden Decor Midas

Колекція шпалер для стін Midas Holden Decor в інтер'єрах

Подивитися всі інтер'єри Holden Decor Midas.


Oboi.ua - це колекції, зручний інтерфейс, надійний сервіс, прямі поставки.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Holden Decor Midas Новини