-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Зустрічайте шпалери для стін AS Creation Schoner Wohnen 10 в нашому магазині

25.06.2020

Колекція шпалер від бренду AS Creation під назвою Schoner Wohnen 10 відрізняється чудовим поєднанням стриманої колірної гами, чарівних блискучих ефектів і вишуканих тонких фактур.

Сірі, димчасто-блакитні, рожеві, коричневі, бежеві, сині шпалери виглядають дуже елегантно і, в той же час, прогресивно. Сучасні технології виробництва дозволили наділити флізелінові шпалери з колекції Schoner Wohnen 10 прекрасним зовнішнім виглядом і чудовими споживчими властивостями.

Якість і естетичність - відмінні ознаки колекції шпалер Schoner Wohnen 10 від німецького виробника AS Creation. Колекція містить декілька тем, кожна з яких унікальна і по-своєму приваблива. Яскраві іскри конфетті, благородний мерехтливий кракелюр, тема природи з квітковими мотивами і парасольками, ажурне тиснення на шпалерах в смуги, виразні графічні тривимірні ефекти, однотонні шпалери з текстильною фактурою - такий багатий вибір дозволить оформити будь-яке приміщення. Шпалери з колекції Schoner Wohnen 10 від AS Creation ідеальні для спальні, вітальні, їдальні, кухні, студії, холу, коридору, кабінету, бібліотеки та інших кімнат. Ці шпалери дуже красиво виглядають на стінах, в чому ви можете переконатися, уважно розглянувши інтер'єрні фотографії, представлені на сайті oboi.ua. Замовити шпалери Schoner Wohnen 10 від AS Creation, не виходячи з дому, легко в інтернет-магазині oboi.ua.

Купити німецькі шпалери Schoner Wohnen 10 виробництва AS Creation в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Schoner Wohnen 10 дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Schoner Wohnen 10 AS Creation.

Флізелінові шпалери AS Creation Schoner Wohnen 10

Ознайомитеся з інтер'єрами шпалер Schoner Wohnen 10 AS Creation

Подивитися всі інтер'єри AS Creation Schoner Wohnen 10.


Oboi.ua - це максимум інформації, надійний сервіс, найнижчі ціни, оптимальний вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін AS Creation Schoner Wohnen 10 Новини