-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новинка - шпалери для стін Rasch Uptown

27.06.2020

Ритм великого міста - колекція шпалер виробництва німецької компанії Rasch під назвою Uptown пройнята енергетикою трендового урбаністичного стилю і, в той же час, наповнена гармонією релаксу.

Залиште міську метушню за дверима і поринете в атмосферу сучасного комфорту. Шпалери з колекції Uptown від Rasch наповнять вашу квартиру затишком і міською естетикою. Однотонні шпалери модною колірної гами зі злегка розмитою структурою, шпалери з красивим рослинним орнаментом, класичні смуги - вибрати з такого розмаїття відповідний дизайн вам не складе труднощів.

У колекції шпалер Uptown від Rasch врівноважені відтінки рожевого, сірого, синього, бежевого кольорів чергуються з яскравим антрацитом або насиченим темно-синім тоном. Приємний блиск і тривимірні геометричні декори задають ритм і оригінальне звучання інтер'єрної композиції. У каталозі інтернет-магазину oboi.ua розміщені фотографії дизайнерських інтер'єрів, що дозволяють уявити, яким чином можна використовувати шпалери з колекції Uptown від Rasch. Якість, естетичність, стиль і практичність - за це німецькі шпалери від компанії Rasch цінуються у всьому світі. Вони характеризуються прекрасними споживчими властивостями, довговічністю. стійкістю до сонячного світла. Шпалери з колекції Uptown від Rasch стануть вигідною покупкою та відмінним рішенням для інтер'єру вітальні, спальні, передпокою, кухні, їдальні, студії та інших приміщень.

Купити вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Uptown в нашому інтернет магазині:

Переглянути всі вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Uptown.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Uptown

Шпалери для стін Uptown Rasch в інтер'єрах

Подивитися галерею інтер'єрів шпалер Rasch Uptown.


Oboi.ua - це колекції, зручний інтерфейс, оптимальний вибір, новітні модні.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Rasch Uptown Новини