-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новинка - шпалери для стін Arthouse Bloom

30.06.2020

Літо цілий рік. Дизайн шпалер, об'єднаних темою Bloom від торгової марки Arthouse, визначається сучасними тенденціями, що дозволяють створити різноманітну колекцію красивих шпалер на будь-який смак.

Натхненна світом квітів і етностилем, ця яскрава колекція відрізняється різноманітністю красивих дизайнів. Масштабні квіткові принти, шпалери з візерунком, що імітує лляне полотно, барвисті ефекти і стилізовані рослинні елементи представляють цю колекцію в широкому діапазоні яскравих і нейтральних кольорів.

Компанія Arthouse є одним з провідних англійських брендів товарів для декору будинку. Тому в якості шпалер на стіну з колекції Bloom від Arthouse можна не сумніватися. Практичні, красиві. довговічні англійські шпалери стануть гідною прикрасою інтер'єру вашого будинку. Колекція Bloom від Arthouse включають шпалери з із зображенням квітів, птахів і метеликів. Великі розкішні жоржини, соняшники і кульбаби відтіняються однотонними шпалерами з перехресним переплетенням. Такі шпалери створять у вашому будинку яскравий настрій квітучого літа. А крім того, паперові шпалери екологічні і сприяють здоровому мікроклімату в приміщенні, забезпечуючи природну циркуляцію повітря. Вибрати й купити англійські паперові шпалери дешево ви можете в українському магазині oboi.ua.

Дизайни колекції шпалер для стін Arthouse Bloom:

Переглянути всі паперові шпалери Arthouse Bloom.

Паперові шпалери Arthouse Bloom

Інтер'єри Bloom от фабрики обоев Arthouse

Подивитися всі інтер'єри каталогу шпалер Arthouse Bloom.


Oboi.ua - це прямі поставки, новітні модні, максимум інформації, величезний вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Arthouse Bloom Новини