-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Кращі шпалери для кухні - листопад 2020

27.11.2020

Чи існують ідеальні шпалери для кухні? Звичайно. І це - вінілові шпалери на флізеліновій основі з імітацією цегли і кам'яної кладки з колекції Imagine від німецької компанії Marburg.

Саме ці шпалери увійшли в топ популярних настінних покриттів для кухні в листопаді 2020 завдяки своєму дизайну і унікальній фактурі. Якщо ви хочете надати інтер'єру сучасного і стильного вигляду, налаючи перевагу природностіь і практичності, шпалери для кухні Imagine від Marburg - саме те, що вам потрібно.

Дизайни шпалер представлені в декількох колірних рішеннях, що дає можливість зробити вибір на свій смак. Шпалери підходять для оформлення приміщення в стилі лофт, кантрі, скандинавському стилі. Ви можете використовувати шпалери з декором для покриття всіх стін або для розстановки візуальних або фактурних акцентів.

Такі дизайни універсальні, досить нейтральні, що не набридають і не втрачають актуальності. А якість шпалер від провідного німецького виробника дозволить насолоджуватися красою і комфортом дуже довгий час. Купити шпалери Imagine від Marburg за найвигіднішою ціною ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини