-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

3D шпалери для стін в колекції Perspectives

28.11.2020

Візуальний об `єм і перспектива. Колекція шпалер Perspectives від GranDeco - новий вимір стін. Суперсучасні шпалери з тривимірним ефектом стануть справжньою знахідкою для поціновувачів сучасного стилю в інтер`єрі.

Дизайн шпалер справляє об'ємне враження і складається з декількох тонких шарів текстильного візерунка. Кольори адаптовані до дизайну і створюють ефект повітряної прозорості. Ці шпалери дуже прогресивні і, в той же час, досить нейтральні.

Ідеальним доповненням до шпалер з візерунком стануть однотонні компаньйони, які також присутні в колекції. Їх колір може співпадати з домінуючим відтінком палітри дизайну або бути нейтральним, що збігається за відтінком з базисним кольором.

Шпалери з 3D малюнком досить універсальні і підійдуть для оформлення стін будь-якої кімнати вашого будинку. Шпалери можна поклеїти в спальні, вітальні, кухні, передпокою. У кожному приміщенні вони будуть виглядати органічно і доречно. Вибрати й купити сучасні якісні шпалери Perspectives від GranDeco вигідно можна в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини