-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Метрові шпалери новинки осінь-зима 2020

29.11.2020

Представляємо вам новітні трендові шпалери метрової ширини від провідних виробників настінних покриттів. Метрові шпалери в нашому інтернет-магазині oboi.ua представлені в різних дизайнах, що підходять для оформлення інтер'єру в будь-якому стилі.

Якщо ви віддаєте перевагу класичному стилю в інтер'єрі, зверніть увагу на шпалери з колекції Carrara 2 від торгової марки Emiliana Parati. Це прекрасні вінілові шпалери на флізеліновій основі шириною 106 см. Шляхетний візерунок кольору старовинного золота на темному мармурі - що може бути быльш розкішним?

Для шанувальників ексклюзивних інтер'єрів в сучасному стилі компанія Erismann підготувала унікальну колекцію Fashion for Walls 1,06. У ній ви знайдете чудові широкі вінілові шпалери на флізеліновій основі з унікальний тривимірною графікою.

Компанія Marburg також радує новинками. Однотонні метрові шпалери з колекції New Romantic практичні і універсальні. Шпалери шириною 1 метр дозволяють мінімізувати кількість стиків при поклейке, економлять сили і час на ремонт і ідеально підходять для обклеювання просторих приміщень.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини