-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Чорні шпалери для стін

30.11.2020

Чорний колір - трендовий, ефектний, стильний. Чорні шпалери з колекцій провідних виробників настінних покриттів стануть ідеальним рішенням для ексклюзивних інтер'єрів з характером і атмосферою. Шпалери відрізняються чудовим зовнішнім виглядом і високою якістю, зберігають насиченість кольору весь час своєї служби.

Шпалери Impression A40601 з тонким графічним візерунком на темному фактурном тлі, представлені в колекції компанії GranDeco виглядають приголомшливо сучасно. Чудовий ввибор для стін вітальні, кабінету або спальні.

Німецький бренд Marburg пропонує Вінілові шпалери на флизелиновій основі Dune 32406 графітно-чорного кольору без малюнка. Універсальний варіант, який підійде для будь-якого приміщення.

У колекції Carrara 2 від Emiliana Parati чорні мармурові шпалери представлені в двох варіаціях: з золотим декором і без нього. Вони можуть бути використані самостійно або в комбінації один з одним. Чорні шпалери особливо добре виглядають на стінах просторих приміщень. Вони візуально зменшують простір, роблять його більш затишним.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини