-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Marcia від Holden Decor

23.12.2017

Вельмишановні покупці, сьогодні ми представляємо ролик про дуже красивий каталог шпалер для стін Marcia фабрики Holden Decor. Ми дуже сподіваємося, що саме це відео розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Чудова колекція шпалер Marcia від італійського виробника Holden Decor відрізняється різноманітністю мотивів, кожен з яких по-своєму вражає. Монохромні шпалери з пір'ям або з силуетами дерев - оригінально і витончено, багаті шпалери з рослинними орнаментами - розкішно і респектабельно. Висловіть свою індивідуальність в інтер'єрі за допомогою шпалер Marcia, підкресліть свій смак і уподобання. Кращі дизайнери пропонують в цій колекції і відповідні шпалери компаньйони, експериментуйте, комбінуйте гармонійні шпалери з різними мотивами, цікаві варіанти можна побачити в інтер'єрах на Oboi.ua. Практичні вінілові шпалери Holden Decor Marcia з Італії можна легко вибрати, швидко і без проблем купити за найвигіднішими цінами в самому надійному інтернет магазині шпалер Oboi.ua.

Відео презентація шпалер для стін Holden Decor Marcia

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Marcia Holden Decor.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Holden Decor Marcia Новини