-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Savoy 2 від Marburg

25.12.2017

Вельмишановні клієнти, сьогодні ми підготували для Вас презентацію про одну з найновіших колекцій шпалер Marburg Savoy 2. Ми дуже сподіваємося, що саме це відео познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

У колекції шпалер Savoy 2 три основні мотиви. Це класичні шпалери з великим орнаментом з квітів і листя, елегантні шпалери з візерунком з маленьких абстрактних квітів і цікаві шпалери з візерунком у стилі арт-деко. Шпалери схожі на лляну тканину, іноді зустрічаються блискітки по контурах малюнка або у вигляді тонкої смуги, що роблять шпалери Savoy 2 шикарними - тут все в міру, все є і нічого зайвого. Як і в будь-який класичної колекції шпалер, присутні смугасті шпалери компаньйони, комбінації з ними додадуть інтер'єру завершеність. Чудова німецька якість - ці шпалери міцні, практичні, робить їх відмінним варіантом декору стін. Купити недорого вінілові шпалери Savoy 2 від надійного німецького виробника шпалер Marburg можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер для стін Marburg Savoy 2

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально в нашому магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Savoy 2 от Marburg.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Marburg Savoy 2 Новини