-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Видео презентація колекції шпалер для стін Sirpi AltaGamma Lady

29.12.2017

Дорогі клієнти, сьогодні ми підготували для Вас ролик про вишукану колекцію шпалер для стін AltaGamma Lady фабрики Sirpi. Ми дуже сподіваємося, що саме це відео розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і допоможе Вам створити свій ідеальний інтер'єр.

Імітуюючі тканини італійські шпалери AltaGamma Lady жінки можуть оцінити в повній мірі - вони помітять і прекрасно втілену структуру, і приємні переходи відтінків, що створюють клітку або смуги, і м'які тони. Колірна гамма шпалер широка, і Вам легко буде підібрати бажаний колір - це рожеві шпалери, оливкові, сірі. Підкресліть особливу атмосферу кімнати за допомогою типово жіночих панно з парфумами, велосипедом, малюнками, що викликають приємні асоціації. Якість шпалер відмінна, це вінілові шпалери, виконані з кращих матеріалів за новітніми технологіями. Міцні, практичні шпалери AltaGamma Lady з Італії послужать Вам довгу службу, радуючи прекрасним дизайном. Швидко вибрати відповідний саме Вам варіант шпалер, легко купити за доступними цінами можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер для стін Sirpi AltaGamma Lady

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал, всі новинки, нові колекції, тенденції ми публікуємо першими.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі AltaGamma Lady Sirpi.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Sirpi AltaGamma Lady Новини