-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога Global Fusion виробництва Galerie

15.01.2018

Шановні відвідувачі, раді представити ролик про прекрасну колекцію шпалер для стін Global Fusion від Galerie. Сподіваємося, що саме це відео детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Коли шпалери для стін викликають відчуття затишку і в той же час - модні і стильні, це дуже заманливо. Якщо Ви прихильник саме такого інтер'єру, то сучасні шпалери Global Fusion стануть відмінним варіантом оформлення стін. Різноманітність мотивів задовольнить запити багатьох і порадує оригінальністю, прекрасним смаком і відчуттям стилю. Виконані в відповідності з останніми тенденціями в світі дизайну, ці англійські шпалери нагадають про чарівність всього натурального. Природно виглядають шпалери з тропічними квітами і птахами, з імітацією природних матеріалів, шпалери з хмарами або вітрильниками. Унікальні шпалери звізерунком зі стилізованого пір'я птахів або шпалери з пір'ям - сама чарівність. Чудово, що шпалери Global Fusion паперові, екологічні. Купити їх можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер для стін Global Fusion фабрики Galerie

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально паперові шпалери Galerie Global Fusion.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Galerie Global Fusion Новини