-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер для стін GranDeco Retrospective

21.01.2018

Шановні друзі, пропонуємо до Вашої уваги відеоролик про вишукану колекцію шпалер Retrospective від GranDeco. Ми впевнені, що цей ролик розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Колірна гамма недорогих шпалер Retrospective включає світлі шпалери пастельних тонів і яскраві помаранчеві та зелені шпалери з квітами. Ці виразні кольори повторюються в лініях оригінальних шпалер з геометричними візерунками, дозволяючи їх комбінувати в одній кімнаті. Цікаві шпалери з геометрією - стримані, але не суворі, з просторовими формами, плавними лініями, заокругленими кутами. На стіні вони виглядають дуже приємно і створюють просторовий ефект. Чудовий дизайн поєднується з європейською якістю і низькою ціною - бельгійські шпалери Retrospective дешеві. Вінілові шпалери практичні і довговічні, а відомий виробник GranDeco є гарантом якості. Виберіть кращі шпалери з колекції Retrospective для свого будинку і купіть їх в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер GranDeco Retrospective

Підпишіться на канал Oboi.ua на YouTube і стежте за новинками в світі шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Retrospective дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Retrospective GranDeco.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін GranDeco Retrospective Новини