-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер для стін Paper Partnership Grandefiore Lugano

27.01.2018

Дорогі друзі, пропонуємо до Вашої уваги відео про вишукану колекцію шпалер для стін Grandefiore Lugano Paper Partnership. Ми дуже сподіваємося, що цей ролик познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Різноманітні і оригінальні шпалери Grandefiore Lugano допоможуть визначитися з вибором тим, хто ще не знає, яким би хотілося бачити стіни свого будинку. У межах однієї колекції можна зробити стіни, що привертають увагу, або навпаки, є фоном інтер'єру. Яскраві шпалери з райдужним геометричним візерунком з нечітким зображенням утворюють на стіні шикарні смуги, роблячи стіни і оригінальними, і неймовірно приємними. Колоритні шпалери з смугами з квітів - це радісна і легка атмосфера в будинку, це постійне літо і відпочинок. Небанальні шпалери з ромбами, з колами, неяскравими квітами можуть бути і компаньйонами, і самостійним варіантом декору стін. На особливу увагу заслуговують цікаві шпалери з пейзажами у вигляді смуг. Купити шпалери Grandefiore Lugano можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Paper Partnership Grandefiore Lugano

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал, всі новинки, нові колекції, тенденції ми публікуємо першими.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Grandefiore Lugano дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Grandefiore Lugano Paper Partnership.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Paper Partnership Grandefiore Lugano Новини