-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація шпалер для стін Times P+S international

29.01.2018

Шановні друзі, пропонуємо подивитися презентацію про чудовий каталог шпалер Times фабрики P+S international. Ми впевнені, що ця презентація розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і підкаже краще рішення для Вашого інтер'єру.

Вибирайте і насолоджуйтеся інтер'єром! Старі вантажні ящики з дощок, рози вітрів, морська карта, кишеньковий годинник, старовинні окуляри, фотографії - легка ностальгія посилюється ефектом сепії. І як яскравий контраст: антрацитові, фіолетові, сірі ультрасучасні шпалери з тривимірними мотивами і металевими ефектами, які підкреслюються дивовижної грою світла - це вже гості з майбутнього. Два стилю дизайну - і зовсім різна емоційна атмосфера. Використавши однотонні темні або світлі структурні шпалери компаньйони, ви створите колоритний і комфортний інтер'єр. Високоякісні німецькі флізелінові шпалери Times від бренду P+S International в інтернет магазині шпалер Oboi.ua - за кращими низькими цінами.

Відео презентація шпалер для стін P+S international Times

Підпишіться на наш YouTube канал і стежте за новинками шпалерного ринку.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Times дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Times P+S international.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін P+S international Times Новини