-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер для стін Light Story Glamour Marburg

21.02.2018

Шановні клієнти, пропонуємо до Вашої уваги відеоролик про чудовий каталог шпалер Light Story Glamour Marburg. Ми впевнені, що саме це відео познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Елегантні і благородні німецькі шпалери Історія Світу - Гламур гідні своїх успішних попередників, а маленькі блискітки і яскраво виражена тривимірність деяких мотивів - родзинка всієї колекції. Шпалери з орнаментом з листя та вусиків повзучої рослини, з візерунками округлої форми, з мотивами пейслі - індійський огірок - у всьому цьому відчувається шикарний, неповторний стиль знаменитої шпалерної фабрики Marburg з Німеччини, яка давно задає тон в світі дизайну шпалер. Світлі і темні однотонні шпалери і шпалери в смужку допоможуть зробити інтер'єр гармонійним і завершеним. Високоякісні вінілові шпалери на флізеліновій основі Light Story Glamour міцні та довговічні. Ви можете їх купити в інтернет магазині шпалер Oboi.ua за кращими низькими цінами.

Відео презентація шпалер для стін Marburg Light Story Glamour

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Light Story Glamour Marburg.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Marburg Light Story Glamour Новини