-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Collage від P+S international

23.02.2018

Вельмишановні покупці, сьогодні ми представляємо ролик про нову колекцію шпалер Collage від P+S international. Сподіваємося, що ця презентація розкриє дизайнерські секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Сучасні шпалери Collage - на дуже різноманітні теми, придивіться до них уважно, можливо серед них є і ті, про які Ви давно мріяли. Модні шпалери з імітацією поверхонь - це шпалери схожі на дерев'яні і кам'яні поверхні, виконані і в натуральній колірній гамі, і з додаванням барвистих акцентів. Вони роблять шпалери шикарними! Цікаві шпалери, схожі на марокканську плитку - відмінний варіант для кухні, їдальні. Яскраві шпалери з джунглями, листям, колажем з різнокольоровими машинами подарують Вашому будинку колоритні акценти. Недорогі німецькі шпалери Collage виконані на високоякісному флізеліні. Купити дешево красиві і якісні шпалери P + S international Collage для модного інтер'єру Вашого будинку можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер для стін P+S international Collage

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Collage дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Collage P+S international.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін P+S international Collage Новини