-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер AS Creation Secret Garden

27.02.2018

Дорогі клієнти, хочемо показати Вам відео презентацію про прекрасну колекцію шпалер для стін Secret Garden фабрики AS Creation. Сподіваємося, що ця презентація розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Полюбляєте світлі стіни - в колекції шпалер Secret Garden Ви знайдете чудові світлі шпалери. Ненав'язливо прикрасять стіни Вашої вітальні, спальні або передпокою бежеві, пісочні шпалери з однотонними рослинними візерунками, з силуетами дерев, з великими квітами. Урізноманітнюють інтер'єр і світлі відтінки зеленого, синього, жовтого, також як яскраві жовті шпалери, які стануть оригінальним акцентом. Елегантні шпалери зачаровують своєю природністю і поєднаннями прекрасних квітів і відтінків, гра яких справляє на стінах особливо сильне враження. При чудовому дизайні і відмінній німецькій якості вінілові шпалери Secret Garden недорогі, а за найдоступнішими цінами їх можна купити в Oboi.ua - Вашому помічникові у виборі шпалер.

Відео презентація шпалер для стін Secret Garden фабрики AS Creation

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Secret Garden дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Secret Garden AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Secret Garden Новини