-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео нової колекції шпалер для стін Eijffinger Hits for Kids

09.03.2018

Шановні покупці, сьогодні ми представляємо відеоролик про вишуканий каталог шпалер Eijffinger Hits for Kids. Ми впевнені, що саме це відео розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Яскраві, барвисті бордюри з тваринами, екзотичною природою доповнюють спокійні шпалери з неяскравим фоном і малюнками. Шпалери з маленькими фігурками тварин, метеликами, сердечками або написами пожвавлять кімнату, додадуть їй радісну атмосферу. Шпалери з черепами, піратськими прапорами - ці мотиви більше підійдуть для підлітків, причому можна підібрати відповідні шпалери компаньйони в смугу і зробити інтер'єр ще більш стильним. Паперові шпалери Eijffinger Hits for Kids - високої якості, зроблені зі спеціального паперу, і ними без побоювань можна офoрмляти навіть кімнату грудних дітей. В інтернет магазині шпалер Oboi.ua можна купити шпалери для дитячої кімнати Eijffinger Hits for Kids з Голландії за хорошими цінами.

Відео презентація шпалер Eijffinger Hits for Kids

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Hits for Kids дивіться в нашому інтернет магазині - паперові шпалери Hits for Kids Eijffinger.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Eijffinger Hits for Kids Новини