-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога Vintage Queen виробництва P+S international

13.03.2018

Вельмишановні покупці, пропонуємо подивитися відеоролик про гарну колекцію шпалер Vintage Queen виробництва P+S international. Ми дуже сподіваємося, що цей ролик розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Чудова колірна палітра німецьких шпалер Vintage Queen дозволить Вам зробити свій вибір - темні або світлі шпалери, однотонні або різнокольорові. Абсолютно унікальні шпалери з витонченим орнаментом у вигляді кованих виробів приваблюють і кольором фону - насичені блакитні, червоні, жовті шпалери внесуть в інтер'єр свіжість і яскравість. Дивовижні шпалери, що втілюють гобелени, захоплюють колірними переходами, дуже гармонійними, приємними і незвичайними, і золотими, срібними і мідними елементами. Яскраві квіткові шпалери приваблюють поєднанням простого фону і природністю кольорів. Ці німецькі шпалери широкі, що зручно в поклейці і зменшує кількість швів. Вибрати відповідні шпалери Vintage Queen P + S international і купити їх можна в магазині Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Vintage Queen P+S international фабрики Vintage Queen

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Vintage Queen P+S international.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін P+S international Vintage Queen Новини