-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога Pretty Lili фабрики Caselio

23.03.2018

Шановні друзі, раді представити відео про один з найновіших каталогів шпалер Pretty Lili виробництва Caselio. Ми дуже сподіваємося, що ця презентація детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і підкаже краще рішення для Вашого інтер'єру.

Вибрати однотонні шпалери райдужних кольорів для дитячої кімнати - не проблема з шпалерами Pretty Lili від французького виробника Caselio. Рожеві, зелені, помаранчеві шпалери нагадують набір фломастерів. Звичайно яскравими однотонними шпалерами не варто обклеювати всі стіни кімнати, досить зробити акцент на одній або частини стіни. Різнобарвні шпалери - це чудові компаньйони до основних шпалер, їх кольори і відтінки створять гармонію в кімнаті і гарний настрій у дитини. Цікаві дитячі шпалери з написами, оригінальні шпалери з картою світу, родзинка яких - квіти, і чудові бордюри і панно - вибір мотивів шпалер для дівчаток великий і на будь-який смак. Французькі шпалери Pretty Lili для дітей, які зроблять кімнату затишною, Ви можете купити в Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін Pretty Lili фабрики Caselio Pretty Lili

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Pretty Lili дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Pretty Lili Caselio.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Caselio Pretty Lili Новини