-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога AltaGamma Vision виробництва Sirpi

25.03.2018

Дорогі відвідувачі, пропонуємо до Вашої уваги ролик про нову колекцію шпалер для стін AltaGamma Vision виробництва Sirpi. Впевнені, що ця презентація детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Відтінки коричневого, блакитного, зеленого в італійських шпалерах AltaGamma Vision приваблюють природністю, що так ми цінуємо в сучасному житті. Подаруйте своєму будинку природні кольори і насолоджуйтеся ними щодня. Шпалери з однотонними класичними орнаментами, з геометричними візерунками також привабливі, як і шпалери з вишивкою. Оригінальні шпалери з рослинним візерунком на неоднорідному тлі виконані в декількох кольорах, кожен з них створює різну атмосферу. Високоякісні шпалери AltaGamma Vision вінілові на флізелін, вони зручні в поклейці, практичні в експлуатації, це надзвичайно зносостійкий вид шпалер. Шпалери миються, не вигорають, вони довгий час зберігають первинний вигляд. Купити італійські шпалери AltaGamma Vision можна в Oboi.ua.

Відео колекції шпалер Sirpi AltaGamma Vision

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер AltaGamma Vision дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі AltaGamma Vision Sirpi.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Sirpi AltaGamma Vision Новини