-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер AS Creation Pop Colors

15.05.2018

Дорогі покупці, сьогодні ми хочемо показати Вам відео про дуже красивий каталог шпалер Pop Colors AS Creation. Ми впевнені, що ця презентація занурить Вас в світ сучасного дизайну і допоможе Вам зробити вибір для ремонту свого будинку.

Виберіть колір кімнати з яскравими однотонними шпалерами колекції шпалер Pop Colors і нудьгувати Вам не доведеться! Ці шпалери нестандартних відтінків зроблять стіни оригінальними і приємними, їх можна чудово поєднувати з цікавими шпалерами з геометричним візерунком. Строкаті шпалери з ромбами, з колами, шпалери з трикутниками привертають увагу, також, як і шпалери з різнокольоровими лініями. Рожевий, жовтий, синій - яскраві тони перемішуються з теплим сірим або бежевим. Сучасні шпалери Pop Colors відмінної німецького якості, вони практичні, їх можна мити і вони не вигоряють. Купити недорогі шпалери Pop Colors від відомого німецького виробника шпалер AS Creation Ви можете на Oboi.ua в будь-який час. Oboi.ua - це акції, знижки, консультації і відмінний сервіс.

Відео презентація шпалер Pop Colors AS Creation фабрики Pop Colors

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально вінілові шпалери на флізеліновій основі AS Creation Pop Colors.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Pop Colors Новини