-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео колекції шпалер Ashley від Caselio

17.05.2018

Вельмишановні клієнти, раді представити презентацію про дуже красивий каталог шпалер Ashley від Caselio. Ми дуже сподіваємося, що саме це відео познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Квіти - головний герой французьких шпалер Ashley, в колекції Ви знайдете гарні шпалери з великими і дрібними квітами - рожевими, блакитними, червоними. Це неймовірно ніжні шпалери з світлим або темним тлом, що випромінюють радість, таку ж, як і природні квіти. На деяких шпалерах з квітами як приємне доповнення намальовані маленькі пташки, метелики - відчуйте рівень справжнього англійського стилю з шпалерами Ashley, подаруйте собі висококласний затишок. Ваза з квітами - прекрасний акцент шпалер з квітковим орнаментом, візерунки цих вишуканих шпалер виконані в тому ж тоні, що і фон шпалер. Чудові панно з квітами або з птахами - незрівнянне оформлення стін, яке задасть тон всьому інтер'єру. Купити красиві і міцні шпалери Caselio Ashley можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Ashley Caselio фабрики Ashley

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Ashley Caselio.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Caselio Ashley Новини