-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога Marstrand виробництва Borastapeter

21.05.2018

Дорогі відвідувачі, раді представити презентацію про вишуканий каталог шпалер для стін Marstrand виробництва Borastapeter. Сподіваємося, що цей ролик познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Велика кількість шпалер Marstrand з смугами доповнює шпалери з малюнками, всі шпалери можна по-різному поєднувати і легко створити неповторний інтер'єр. Легка, приємна атмосфера з цими шпалерами забезпечується і кольором шпалер, і чудовими малюнками, і темою - шпалери Марстранд на морську тематику. Якщо Вам набридли шпалери з вигадливими візерунками або квіткові шпалери, Ви прагнете до природності, то змініть інтер'єр за допомогою нових шпалер з якорями або шпалерами з зірками. Можна також вибрати шпалери з дрібним малюнком або великим, що кидаються в очі або нейтральні шпалери. Паперові шпалери Marstrand - відмінне рішення і для дитячої кімнати, і для кімнати підлітка - ці шпалери і цікаві, і екологічно безпечні. Підібрати шпалери Marstrand Borastapeter і купити їх можна в магазині Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін Borastapeter Marstrand

Підпишіться на канал Oboi.ua на YouTube і стежте за новинками в світі шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Marstrand дивіться в нашому інтернет магазині - паперові шпалери Marstrand Borastapeter.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Borastapeter Marstrand Новини