-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер New Look AS Creation

21.06.2018

Друзі, сьогодні ми підготували для Вас відео презентацію про вишукану колекцію шпалер New Look виробництва AS Creation. Ми дуже сподіваємося, що саме це відео познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Сучасні шпалери New Look в гармонійних відтінках - відмінне рішення для стін! Нейтральні шпалери - сірі, бежеві, пісочні шпалери дуже світлих відтінків приємні всім, це універсальні шпалери для будь-якої кімнати. Молодіжні шпалери з яскравими графічними візерунками, шпалери з смугами добре використовувати в поєднанні з гармонійними фоновими шпалерами, з ними легко створити індивідуальні комбінації, кімната стане унікальною. Зверніть увагу на квіткові шпалери в сіро-білому поєднанні, ці стильні шпалери - для стильного інтер'єру! А якщо хочете привнести в інтер'єр елемент розкоші - багаті шпалери з класичними рослинними орнаментами зроблять це дуже швидко. Підібрати і купити дешеві і якісні німецькі шпалери AS Creation New Look можна в магазині Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін New Look фабрики AS Creation New Look

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі New Look AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation New Look Новини