-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео нової колекції шпалер для стін GranDeco Orion

23.06.2018

Вельмишановні клієнти, сьогодні ми хочемо показати Вам відеоролик про одну з найновіших колекцій шпалер для стін Orion від GranDeco. Ми впевнені, що ця презентація розкриє секрети цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Так як мотиви сучасних шпалер Orion з Бельгії різноманітні, то серед них можна вибрати красиві нейтральні шпалери, які будуть чудовим фоном інтер'єру або ефектні шпалери, що акцентують увагу на стіні. Оригінальні шпалери з візерунком із листя, вражаючі шпалери з геометричними візерунками або дрібним візерунком, схожим на комірки, ні в якому разі не екстравагантні, але вони модні і привабливі. В інтер'єрах на Oboi.ua можна подивитися, як шпалери Orion виглядають на стіні - Ви, наприклад, зможете побачити, що шпалери з рослинами, гілками з листям створюють на стіні смуги. Ці високоякісні шпалери підійдуть для вітальні, спальні, коридору або кухні, шпалери міцні і практичні. Купити недорогі шпалери Orion GranDeco можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер для стін GranDeco Orion

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал, всі новинки, нові колекції, тенденції ми публікуємо першими.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Orion дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Orion GranDeco.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін GranDeco Orion Новини