-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога Italian Secret 2018 фабрики Sirpi

25.06.2018

Дорогі покупці, пропонуємо подивитися відео презентацію про прекрасну колекцію шпалер для стін Sirpi Italian Secret 2018. Ми дуже сподіваємося, що цей ролик познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Якщо Ви перебуваєте в пошуку кращих шпалер для свого будинку, то італійські шпалери Italian Secret 2018 крупного виробника шпалер Sirpi можна розглядати, як одні з кращих претендентів для сучасного високоякісного інтер'єру. Трояндові шпалери з пальмовим листям додадуть інтер'єру природність тропіків, а так як шпалери неяскраві, їх стримана, чарівна колористика наповнить будинок особливою чарівністю. Квіткові шпалери представлені двома мотивами. Шпалери з квітами, схожими на вишивку абсолютно особливі, і стіни з ними будуть також особливими. Яскраво виділяються шпалери з унікальним орнаментом, в який органічно вписані принти з тваринами і квітами. Купити красиві і оригінальні шпалери Sirpi Italian Secret 2018 можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер для стін Sirpi Italian Secret 2018

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Italian Secret 2018 Sirpi.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Sirpi Italian Secret 2018 Новини