-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер Vincenza Rasch

11.07.2018

Дорогі друзі, сьогодні ми хочемо показати Вам ролик про чудовий каталог шпалер Vincenza фабрики Rasch. Ми дуже сподіваємося, що цей ролик познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Неймовірно приємна колористика шпалер Vincenza з Німеччини підкорює з першого погляду. Квіткові шпалери перетворюють стіну в квітучу клумбу, цікаве рішення - шпалери з акварельними квітами в однотонних поєднаннях, наприклад, блакитні шпалери з такими ж кольорами. Приблизно така ж м'яка колірна гамма характерна і для красивих шпалер з розкішним орнаментом, фоном для якого служить така груба поверхня як бетон. Поєднання розкоші і простоти чарівне - шпалери з класичним візерунком дадуть стін і інтер'єру в цілому відчуття новизни. Геометричні шпалери з тонкими лініями, що утворюють витончені кола, створюють легку атмосферу. На сайті Oboi.ua можна подивитися як в каталозі, в інтер'єрах, так і в розгорнутому вигляді на стіні і купити шпалери Rasch Vincenza.

Відео презентація шпалер Vincenza Rasch фабрики Vincenza

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Vincenza Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Vincenza Новини