-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео нової колекції шпалер для стін Rasch Barbara Home Collection

15.07.2018

Вельмишановні відвідувачі, сьогодні ми підготували для Вас відеоролик про вишукану колекцію шпалер для стін Barbara Home Collection виробництва Rasch. Впевнені, що ця презентація розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Колористика німецьких шпалер Barbara Home Collection різноманітна, це і різнокольорові шпалери, і монохромні шпалери з малюнками. Трендові шпалери з пальмовим листям і монохромні шпалери з квітами додадуть сучасний відтінок Вашому будинку, втім, як і інші, сучасні шпалери цієї чудової колекції. Привертають увагу колоритні шпалери з етнічним візерунком, на стіні нагадують домотканий килим, квіткові шпалери з яскравими букетами. Шпалери з великими квітами нагадують мікс кольорів на клумбі, а оригінальні шпалери з малюнками хвиль - казкове море, хоча це однотонні шпалери стриманих кольорів. Подивитися, як виглядає стіна з шпалерами, інтер'єри, вибрати і купити німецькі шпалери Barbara Home Collection Rasch можна на Oboi.ua

Відео презентація шпалер для стін Barbara Home Collection фабрики Rasch

Підпишіться на канал Oboi.ua на YouTube і стежте за новинками в світі шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Barbara Home Collection дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Barbara Home Collection Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Barbara Home Collection Новини