-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео - шпалери для стін Elisir Decoprint

11.08.2018

Шановні друзі, сьогодні ми хочемо показати Вам презентацію про чудову колекцію шпалер Decoprint Elisir. Впевнені, що цей ролик розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і допоможе Вам створити свій ідеальний інтер'єр.

Бельгійські шпалери Decoprint Elisir створені кращими дизайнерами для яскравого естетичного простору. Сучасні шпалери зі стильним поєднанням м'яких кольорів і глибоких відтінків створені для модного і комфортного інтер'єру. Квіткові шпалери з ірисами на стіні природні і витончені, а широка колірна гамма дозволить Вам підібрати найбільш приємні для Вас шпалери. Не менш цікаві шпалери з листям, а панно з дрібними квітами швидко перетворить стіну в квітучий луг. Трояндова шпалери з геометрією відрізняються великими розмірами фігур, просторовими формами і цікавими ефектами. Також є панно з геометричними фігурами. Пропонуємо Вам купити модні шпалери Decoprint Elisir в Oboi.ua - надійному магазині шпалер. Кращі ціни, гарантія якості і відмінний сервіс!

Відео каталогу шпалер для стін Elisir фабрики Decoprint Elisir

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал, всі новинки, нові колекції, тенденції ми публікуємо першими.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Elisir дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Elisir Decoprint.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Decoprint Elisir Новини