-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео - каталог шпалер для стін Paper Partnership Como

17.08.2018

Шановні покупці, сьогодні ми хочемо показати Вам презентацію про гарний каталог шпалер Como Paper Partnership. Ми дуже сподіваємося, що ця презентація детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

У квіткових шпалерах Como шпалерного бренду Paper Partnership квіти ніби оповиті досвітній серпанком - все примарне, невагоме. Ніжні шпалери виконані в блакитних, рожевих тонах, чудові компаньйони для них - шпалери з розмитим абстрактним візерунком і смугами, які, звичайно, можуть бути відмінним самостійним варіантом. Другий мотив - шпалери з великими квітами з об'ємним ефектом, квіти здаються в польоті, в повітрі і звичайна стіна перетворюється в стіну з квітів. Оригінальні шпалери з ромбами з рослинних візерунків - тут м'якість дивовижних узорів накладається на звичну строгість геометричних фігур. Ви в будь-який час можете подивитися колекцію, підібрати відповідні шпалери Paper Partnership Como і купити їх за кращими цінами на Oboi.ua. Зручно й вигідно.

Відео колекції шпалер Paper Partnership Como

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Como Paper Partnership.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Paper Partnership Como Новини