-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер Selvaggia Zambaiti Group (D&C)

21.08.2018

Шановні покупці, сьогодні ми представляємо відеоролик про чудовий каталог шпалер Selvaggia від Zambaiti Group (D&C). Ми впевнені, що цей ролик занурить Вас в світ сучасного дизайну і допоможе Вам зробити вибір для ремонту свого будинку.

Назва італійських шпалер Selvaggia в перекладі означає Дикий. Дика природа приваблює, особливо в тиші і затишку власного будинку! Прикрасивши стіни приємними і ефектними шпалерами з імітацією шкур і шкіри тварин, Ви зможете відчути всю красу природних фарб, природних візерунків. Імітація в шпалерах настільки реальна, що стіни здаються покритими хутром, від них віє теплом. Справжньою знахідкою італійських дизайнерів стало поєднання в шпалерах фауни і флори - шпалери з квітами на шкірі, травами на шерсті дуже ефектні. Стильні шпалери з колажами, шикарні шпалери з на тему природи, але незвичайних для природи кольорів, дуже приємні і затишні. Купити італійські шпалери Zambaiti Group (D & C) Selvaggia можна в Oboi.ua по відмінним цінами.

Відео колекції шпалер Selvaggia фабрики Zambaiti Group (D&C)

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально вінілові шпалери на паперовій основі Zambaiti Group (D&C) Selvaggia.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Zambaiti Group (D&C) Selvaggia Новини