-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер для стін Horizons Ugepa

27.08.2018

Дорогі покупці, сьогодні ми хочемо показати Вам відео презентацію про прекрасну колекцію шпалер Horizons фабрики Ugepa. Сподіваємося, що цей ролик розкриє дизайнерські секрети цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Що робить шпалери шикарними? Можливо, колір. Простий матеріал або поверхня в шпалерах Ugepa Horizons з імітацією, представлені в нетривіальному кольорі, стають несподівано ефектним оформленням стін, і це дійсно шикарні шпалери. Замінити деякі предмети в кімнаті можна шпалерами - це швидше, дешевше і дуже красиво. Цікаві шпалери з полками, сувенірами, картинами урізноманітнюють і прикрашають інтер'єр, оригінальні шпалери з листям, кімнатними квітами наповнять кімнату природною чарівністю, також, як і красиві шпалери з пейзажами. А повітряні, життєрадісні шпалери з квітами - їх дивовижні фарби будуть завжди підтримувати гарний настрій. На сайті Oboi.ua можна вибрати і купити французькі шпалери Ugepa Horizons - зручно і вигідно.

Відео презентація шпалер Ugepa Horizons

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Horizons дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на паперовій основі Horizons Ugepa.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Ugepa Horizons Новини