-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер Erismann Prime Time 2

11.09.2018

Вельмишановні покупці, сьогодні ми представляємо відео презентацію про гарну колекцію шпалер Erismann Prime Time 2. Ми дуже сподіваємося, що ця презентація розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Німецькі шпалери Prime Time 2 з квітами, схожими на братки, внесуть в будь-яку кімнату романтичний настрій. Оригінальні шпалери з колами, шпалери з геометрією - для стильного простору, наповненого індивідуальністю. Трояндова шпалери зі старими дошками, кактусами на полицях складуть чудовий тандем, хоча їх можна з успіхом використовувати і окремо. Багатьох приваблюють шпалери з написами, шпалери з молодіжним колажем присвячені Лондону. Красиві шпалери для молоді допоможуть Вам створити індивідуальний простір, але ж саме унікальність - основна вимога сучасного дизайну інтер'єрів. Яскраві фонові шпалери - жовті, малинові, блакитні шпалери виконані в трендових відтінках. Купити недорого німецькі шпалери Erismann Prime Time 2 можна в Oboi.ua.

Відео колекції шпалер Prime Time 2 фабрики Erismann

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально вінілові шпалери на флізеліновій основі Erismann Prime Time 2.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Erismann Prime Time 2 Новини