-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація шпалер для стін Graham & Brown Vermeil

27.09.2018

Вельмишановні відвідувачі, сьогодні ми підготували для Вас відео про чудовий каталог шпалер Vermeil виробництва Graham & Brown. Сподіваємося, що цей ролик розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Трендові шпалери Vermeil на природну тематику представлені шпалерами з пальмовим листям - їх різноманітна колористика дозволить Вам зробити кращий вибір. Темні або світлі шпалери з пальмовим листям наповнять будинок природною чарівністю, зроблять стіни модними. Придивіться також до чудесних деталей шпалер з гілками, вони надають цим приємним шпалерам оригінальність, роблять їх більш цікавими. На особливу увагу заслуговують оригінальні шпалери з декоративним мотивом також з листя, великий малюнок на шпалерах - ще один тренд цього року. Стильні шпалери з імітацією поверхонь різні за кольором - можна вибрати шпалери натуральних відтінків або шикарні шпалери незвичайного кольору. Придбати модні шпалери Graham & Brown Vermeil можна в Oboi.ua - зручно і швидко.

Відео колекції шпалер Vermeil фабрики Graham & Brown

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Vermeil дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Vermeil Graham & Brown.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Graham & Brown Vermeil Новини