-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер Rasch Factory III

25.10.2018

Вельмишановні покупці, сьогодні ми підготували для Вас презентацію про прекрасну колекцію шпалер для стін Factory III Rasch. Сподіваємося, що цей ролик детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Німецькі шпалери Factory III виробника Rasch незамінні для інтер'єрів в стилі лофт, а також просто для імітації в інтер'єрі цегляної кладки, бетонної поверхні або дерев'яних дощок. Крім того, за допомогою цих сучасних шпалер і панно на індустріальну тему можна звичайну стіну або частину стіни зробити стильним елементом інтер'єру. Якщо Ви прагнете створити по-своєму розкішний, модний інтер'єр і відчуваєте силу і привабливість простих матеріалів, то обов'язково зверніть увагу на шпалери Factory III. Несподівані кольори шпалер, не характерні для дерева або металу, надають їм особливуї чарівність. Чорно білі панно додадуть кімнаті новий вимір. Купити шпалери Factory III Rasch в стилі лофт можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Rasch Factory III

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально в нашому магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Factory III от Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Factory III Новини